Noć biologije 2014

Noć biologije je naučno-popularna manifestacija na Departmanu za biologiju i ekologiju PMF-a u Novom Sadu, pokrenuta sa ciljem da se naš naučno-istraživački rad na zanimljiv i jednostavan način približi zaljubljenicima u biologiju, ali i onima koji to još uvek nisu.

 

 

Prenosim vam saopštenje Deprtmana za biologiju i ekologiju PMF-a u Novom Sadu: “Kako nam se bliži naša, sada već tradicionalna, četvrta Noć biologije koja će se održati 11. aprila 2014. u vremenu  16:00 – 24:00 časova sa željom da Vam što više približimo sadržaj radionica, kao i da pojednostavimo posetu onim koje vas najviše zanimaju, postavili smo Program održavanja, koji možete pročitati ili po želji preuzeti sa linka:  Program_Noć_biologije_2014  . I ove godine očekuje Vas više od 50 interaktivnih radionica iz različitih bioloških i ekoloških disciplina, zato 11. aprila od 16h dođite na Departman za biologiju i ekologiju i uverite se zašto svake godine imamo više od 3000 zadovoljnih posetilaca.

Ove godine očekuje nas izuzteno bogat i zanimljiv program predavanja, radionica, eksperimenata, kvizova, od čega izdvajam: Šta se nalazi na tvojim jagodicama prstiju, Dnk detektivi, Šetnja sa džinovima, Nevidljivi svet oko nas, Surfuj kroz ćeliju itd. itd.

 

Koliko je bio sjajno na dve protekle Noći biologije, pogledajte  putem linka: Noć biologije, a takođe preporučujem da pogledate film RTS-a, redakcije za nauku i obrazovanje o Noći biologije 2012:

 

Uživajte svi ljubitelji biologije!

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s