Nauke nikad dosta!

I ovaj vikend uživali smo u čarima nauke, jer nauke nikad dosta! U OŠ “Ivo Lola Ribar“ Sombor, vrata su bila otvorena svima onima koji su želeli na kratko da “zavire“ u svet nauke. Ovoga puta moram da iskažem svoje lično oduševljenje i pohvalim sve učesnike našeg malog, ali vrednog festivala nauke, koji su pokazali da i u Somboru deca vole nauku i da su u Somboru deca i mladi i te kako željni da uče, istražuju i svoje znanje prenose drugima sa velikim entuzijazmom i ljubavlju. Veliki broj učenika i njihovih nastavnika uzeo je učešće u ovom lepom događaju promocije nauke, i sa osmehom i voljom na zanimljiv način predstavili su nam fiziku, hemiju, biologiju, geografiju, elektrotehniku, matematiku, računarstvo itd. Naši utisci su i više nego pozitivni, jer smo kroz zabavu i druženje sa drugom decom i mladima saznali mnoge korisne i zanimljive stvari. Isto tako motivisani smo da i naša škola, odnosno naši učenici budu promoteri nauke i da svoju ljubav prema nauce prenose drugima.

2 mišljenja na „Nauke nikad dosta!

  1. Draga Ena,
    izuzetno mi je zadovoljstvo što kao moja bivša učenica učestvuješ u gradskim aktivnostima koje popularizuju prirodne nauke.Takođe, verujem da ćeš se narednih godina odazvati mom pozivu i biti jedna od učesnica festivala, koji sada već tradicionalno organizujemo.
    srdačno,
    Sanja Balać

    • I meni je jako drago što se u Somboru dešavaju manifestacije koje popularizuju nauku među decom i mladima, a pogotovo ako se ovakva dešavanja ustale i postanu tradicija. Da sam znala da je poziv otvoren ka svim školama uključila bih se sigurno, ali nisam znala i jako mi je žao zbog toga, ali biće prilike. Svaka čast na organizovanom festivalu, bilo nam je zadovoljstvo i uživali smo u Vašoj školi. 🙂

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s