Festival nauke 2012. Padam na pamet

Aktivnosti Festivala namenjene su širokoj publici u cilju pružanja inspirativnog uvida u nauku, kroz radionice i eksperimente koji će biti izvođeni uživo, naučnopopularna predavanja, tribine, izložbe i šetnju kroz laboratorije u kojima se rađa nauka. Ovogodišnja inspiracija i tema Festivala su „Veliki izazovi 2020: Hrana, Energija, Zdravlje, Klimatske promene, Globalizacija, Multikulturalizam, Inovacije“.

U naučno-popularnim sadržajima Festivala uživalo je hiljade posetilaca svih uzrasta, koji su imali prilike da učestvuju u izvođenju eksperimenata iz mnogobrojnih oblasti nauka, prisustvuju naučno-popularnim predavanjima, obiđu laboratorije na Univerzitetu i učestvuju u diskusijama u okviru novog foruma „Rešimo zajedno“.

Više o festivalu možete pročitati putem Linka

Na festivalu sam učestvovala u radionici „Čik pogodi ko sam i gde živim“ u kojoj se deca imala priliku da provere svoje znanje iz zoologije o tome koja životinja je u pitanju i gde ona živi.

Kao nagradu pravila sam im origami životinje koje su im se mnogo svidele i zbog kojih su se iznova vraćali da pogađaju zagonetne životinje.

Uživanje je raditi sa decom.

IMG_0300

.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s